Boom! Минерва Перес (N.O.H.A.) проговори на български


Boom! Минерва Перес (N.O.H.A.) проговори на български

7562

Музикантите от космополитната група N.O.H.A. забавляваха до малките часове на деня разнородната българска публика по време на изминалите си два концерта във Варна и Несебър на - съответно - 29 и 30 юли.

Двата черноморски града са първите от лятното турне на екзотичните музиканти в България.

В "Спортна зала - Варна" за пръв път прозвуча на живо новото парче на групата – “Boom”. Феновете буквално пощуряха и се влюбиха в умелото съчетание на трип-хоп, джаз мотиви, джънгъл и дръм-ен-бейс, което Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас им поднесоха.

Страстите в клуб "Вива" ("Сол Несебър Ризорт"), където се проведе второто шоу,, се нажежиха до краен предел и от познатите хитове на N.O.H.A. като “Tu Сafé”, “Balkan Hot Step”, “Pijama” и др. За настроението преди партитата се погрижиха DJ Stoyan, DJ Phoenix и бийтбоксърът Скилър (Skiller), чиито умения впечатлиха силно ексцентричните гости. Космополитната група пожела да си  партнира с него и по време на други турнета.

Преди изявата си в Несебър формацията даде втората си пресконференция в луксозния комплекс "Сол Несебър Ризорт", където отседнаха членовете й.

На нея фронтдамата Минерва Перес, МС Чеви и саксофонистът Филип Ноха споделиха, че се стремят да създават качествена музика, а не колкото се може повече хитове.

„Чувствам се прекрасно в България. Обожавам да съм близо до морето, хотелите, в които отсядаме по време на концертите са отлични, храната е хубава – зареждам се с положителна енергия”, описа впечатленията си от  престоя в България темпераментната вокалистка.

Певицата дори вече знае няколко изрази на български и се зарече до края на турнето си в родината ни да научи езика перфектно.

"Teren&N.O.H.A.onTour" продължава на местния стадион в Созопол довечера и на 1 август в клуб "Friends" в Лозенец. 

Билети за турнето се разпространяват в мрежите на "TICKETSTREAM" (www.ticketstream.bg) и "EVENTIM" (www.eventim.bg) в цялата страна и на входа преди партитата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички