Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Катерине покори и българския ефир със суперхита Ayo Technology


Катерине покори и българския ефир със суперхита Ayo Technology

5056

След като бе N 1 в почти цяла Централна Европа, белгийката от гръцки произход – Катерине (Katerine), официално достигна и челните позиции в чартовете у нас.

В момента певицата и нейната секси преработка на "Ayo Technology" е на 1-а позиция в актуалната класация на радио "City" – "Big 50". Чартът се базира на ротация и стартира официално в края на юни. Изпълнителката е N 1 в едва четвъртото издание на класацията и се очертава като едно от най-горещите предложения за сезона у нас.

В същото време "Ayo Technology" се намира на 5-о място в ефира на "City TV" тази седмица (http://big50.city.bg/) и в "Топ 10" на официалния еърплей чарт у нас.

Специално за феновете си в България пък певицата сподели някои интересни факти относно парчето.

“Записахме песента на шега за една полска компилация - "Dance Hits 4 Kidz". Идеята на парчето бе да бъде включена единствено в този албум. И тъй като аз присъствах в него с актуалния си сингъл – “Upon The Catwalk”, трябваше да си измисля псевдоним и избрах Джъстин Уилоу (Justin Willow) като заигравка между Justin и Millow”, споделя певицата. В крайна сметка обаче кавърът й се оказва едва ли не по-успешен от версиите и на двамата.

Много от хората, закупили си албума, определят именно "Ayo Technology" като най-доброто изпълнение в него. Постепенно някои радиоводещи започват да пускат трака, а историята след това е позната – няколко месеца по-късно Катерине е N 1 в класациите, а "Ayo Technology" официално е новият й сингъл.

Иначе вокалистката е със статут на една от големите звезди в Белгия, след като през 2005 печели изданието на местното шоу "Star Academy". През 2006 отнесе две статуетки от престижните "TMF Аwards" – за най-добра певица и най-добър поп изпълнител. Година по-късно се впуска в нова авантюра – celebrity състезанието “Stars On Ice”, в което се нареди на второ място.

Парчето й "Ayo Technology" бе включено и в една от най-горещите компилации на сезона у нас – "Everybody Dance Now", съдържаща 20 от най-големите денс хитове на световната сцена в момента.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички