Ноел напусна Оейсис!


Ноел напусна Оейсис!

5993

Ноел Галахър напусна Оейсис (Oasis) след драматичен бой преди концерт, който си спретнали двамата с брат му Лиъм.

Двамата заформили търкал минути преди да се явят на сцената на фестивала „Рок на Сена” в Париж снощи, 28 август.

В първоначално възникналия скандал Лиъм потрошил една от китарите на брат си, което вбесило Ноел. След като двамата се сбили за пореден път, Ноел изхвърчал от стаята и заявил, че напуска групата.

„С известна тъга и с голямо облекчение ви съобщавам, че тази нощ напуснах Оейсис”, пише Ноел в съобщение на официалния сайт на групата.

„Хората да пишат и казват каквото щат, но аз просто не мога да продължа да работя с Лиъм и един ден повече”, казва още в съобщението си Ноел. Той поднася и извиненията си на феновете за несъстоялия се концерт снощи и оставащите още два от световното им турне.

Миналата седмица групата не свири и на британския фестивал "Ви", където бе хедлайнър. Обяснението тогава бе "проблеми с гърлото на Лиъм".

Схватките между братята винаги са присъствали, но по време на това турне станаха толкова чести, че само преди няколко дни музикантите бяха принудени да дадат опровержение, че Оейсис не се разпадат.

След купища разпри манчестерската група оцеля 18 години. Тя беше най-яркият представител на движението брит поп през 90-те години, продаде над 50 милиона албума и има 8 сингъла номер едно в класациите. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички