Треска в събота вечер с Пол Оукънфолд - преди и след Мадона


Треска в събота вечер с Пол Оукънфолд - преди и след Мадона

6076

Бомбастична последна събота на август за София!

Наред с невероятния дух, който цареше в столицата покрай концерта на Мадона (Madonna), покрай вълненията от това, че ако Майкъл (Michael Jackson) беше жив, щеше да навърши 51 години, покрай промененото движение в центъра и изключително горещия ден, тази страхотна събота имаше и своето електронно събитие.

Пол Оукyнфолд (Paul Oakenfold) се изяви цели 2 пъти за един ден в София, при това навръх рождения си ден!

Съпътствъщ Мадона като подгряващ диджей на цялото й “Sticky Аnd Sweet” турне, първата поява на Пол беше към 8 часа вечерта сред невероятната публика на стадион „Васил Левски”, която туптеше като неспокойно сърце и избухваше в невероятни еуфорични мексикански вълни.

Пол опита, но не успя да бъде себе си на стадиона. На няколко пъти започна с транс, но само след минути веднага го заменяше с някой горещ хаус радио хит, на което публиката, чакаща Мадона, отговаряше позитивно. Така през почти 50-е си минути на съпорт Пол звучеше като сутрешно денс радио!

Макар лейбълът му "Perfecto" да се рекламираше на големите екрани на стадиона, едва ли някой, който не е запознат отблизо с Пол Оукънфолд, можеше да разбере кой е той и каква е ролята му в съвременния саунд. Но такава е работата на подгряващия, особено пък на звезда от ранга на Мадона.

Ключов момент от изпълнението му на стадиона беше, когато пусна новото парче на певицата – “Celebration”, чиято музика е негова, но ремиксирана от Бени Бенаси. На сцената излязоха танцьори и съвсем разгорещиха чакащата публика на стадиона.

За да чуете всъщност истинския саунд на Пол, трябваше след мегасъбитието на Мадона да идете на афтърпартито в клуб „Ялта”, където беше втората изява на диджея в тази невероятна съботна вечер. Столичният клуб го поздрави по случай рождения му ден и той се отблагодари със страхотен двучасов транс сет. Партито беше в духа на тази събота, която сякаш нямаше да има край. Настроението беше приповдигнато и от присъствието на част от танцьорите на Мадона, следващи Пол в празничната вечер.

С това подранило парти в края на август някак се усети как лятото тържествено започна да си стяга багажа. Изпращаме го с Мадона, Пол Оукънфолд и без да забравяме Майкъл. Задава се новата парти есен по клубовете на големия град...

Но каква събота само...

И аз бях там... 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички