Beat It: Стотици танцуваха в памет на Майкъл Джексън пред НДК


Beat It: Стотици танцуваха в памет на Майкъл Джексън пред НДК

5824

Стотици фенове на Майкъл Джeксън (Michael Jackson) танцуваха с легендарните стъпки от хита му “Beat It” пред НДК в събота.

Фенове, професионални танцьори, имитатори и аматьори се готвеха със седмици за 29 август, когато заедно с целия свят и София отбеляза датата, на която Краля на попа трябваше да навърши 51 години.

Почитателите му носеха хиляда рози, балони, плакати и снимки с лика на идола си на събирането пред НДК, организирано от радио "Energy" и "City TV".

Пламен Андреев - Пачо, от "Street Dance School – The Center" водеше хореографията на танца и малко след 13.00 по негов сигнал и под първите акорди на “Beat It” стотиците фенове, събрали се да покажат любовта си към Джако, се превърнаха в едно. 

Хора от всякакви възрасти се бяха събрали на мястото, за да отбележат деня, в който се е родил идолът им. А най-малкият участник в масовия танц бе петмесечното бебе на Даниела, беше дошла чак от Бургас специално за събитието.

Уникални кадри от масовия танц в чест на Майкъл Джексън ще може да видите от 15 ч. в предаването "City Life" по "City TV" на 12 септември, събота.

Освен в София и на още много места по света - Мексико, Ню Йорк, Париж, Москва, Лос Анджелис, рожденият ден на гениалния изпълнител бе посрещнат с танци и музика.

Организаторите благодарят на Столична община и по-специално – на Роберт Янакиев, Мария Бояджийска – заместник кмет “Зелена система, екология и земеползване”, и Андрей Иванов – председател на Столичен Общински съвет за оказаното съдействие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички