Скандали за пари тресат VIP Dance!


Скандали за пари тресат VIP Dance!

5496

Скандали за пари тресат участниците в току-що започналото танцово риалити "VIP Dance", чийто старт бе отложен с един ден заради траура по удавените в Македония нашенци.

Подразбрали кой за колко се е спаразарил, куп звезди започнаха да "си мерят пачките" и да се гледат на кръв още преди да стъпят на дансинга.

Според източници на "Шоу" дамската половинка на нашумелия дует Стунджи-Елица ще получи най-висок хонорар за участието си. Гласовитата миньонка излавирала в преговорите с продуцентите на двете конкурентни шоута - "Dancing Stars" по "ЬTV" и "VIP Dance" по "Нова телевизия", и си договорила огромни пари от Нико Тупарев, за да се включи при него. Говори се, че кръшната Елица ще получава по пет хиляди лева седмично, докато останалите випове ще се скъсат от танцови напъни само за две-три хилядарки.

Изключение продуцентската къща "Олд Скуул" ще направи единствено за Лили Иванова. За нея са заделени между 30 и 50 бона, но прочутата със своите финансови изисквания Лиленце-пиленце не била дала засега окончателен отговор дали тези суми я удовлетворяват.

Най-любопитна за зрителите участничка обаче със сигурност ще е красивата сръбска ТВ водеща Даниела, с която Андрей от "Сблъсък" и "Мюзик Айдъл" ще вдига сватба тази есен, заключава вестникът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички