Два часа само хитове от Мистър Биг на концерта им в България


Два часа само хитове от Мистър Биг на концерта им в България

6103

Вече е известен сет-листът на концерта на Мистър Биг (Mr.Big) в София, съобщиха организаторите на събитието - "София Мюзик Ентърпрайсис". 

Както MySound.bg писа, в първия ден на октомври българските меломани ще имат шанса да видят на живо една от най-добрите рок групи за последните двадесет години в столичната "Универсиада". Легендарната банда пристига за първи път у нас в оригиналния си състав – Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шиън (бас) и Майк Торпи (барабани)

Музикантите споделят, че са изключително щастливи да бъдат отново заедно на сцената както в доброто старо време и гледат позитивно напред. На този етап момчетата от Мистър Биг все още не правят конкретни планове за бъдещата си съвместна кариера, но имат идеи да продължат да работят заедно и за напред.

Едновременно с това всеки от тях ще продължи да се занимава със соловите си проекти, което по никакъв начин няма да попречи на подновената им съвместна инициатива.

На концерта си в зала "Универсиада" групата ще изпълни почти всички свои златни хитове, които със сигурност ще вдигнат на крака българската публика.

1. Daddy, Brother, Lover, Little Boy
2. Take Cover
3. Green-Tinted Sixties Mind
4. Alive And Kick’n
5. Next Time Around
6. Hold Your Head Up
7. Just Take My Heart
8. Temperamental
9. It’s For You
10. Price You Gotta Pay
11. Stay Together
12. Wild World
13. Goin’ Where The Wind Blows
14. Take A Walk
15. The Whole World’s Gonna Know
16. Promise Her The Moon
17. Rock & Roll Over
18. Billy Sheehan Solo
19. Addicted To That Rush

Бис:

20.To Be With You
21. Colorado Bulldog

Очаква се шоуто у нас да продължи около два часа.

След 13-годишна пауза, за радост на милионите фенове по цял свят, виртуозите от Мистър Биг се събират отново и тръгват на своя Reunion Tour 2009, в рамките на който е и концертът им в София. Това съвпада с двадесетгодишния юбилей от създаването на бандата.

Обиколката стартира в началото на юни с няколко концерта в Япония и ще премине през цяла Европа, Америка и Югоизточна Азия. Концертите на до този момент преминават с истински фурор и огромен интерес от страна на публиката и медиите. Билетите за голяма част от тях са разпродадени за броени минути.


В края на април Мистър Биг издадоха сборен албум, озаглавен "Next Time Around", който включва най-големите хитове на бандата, избрани според вота на феновете по цял свят. В компилацията влизат и две неиздавани досега парчета -  "Next Time Around" и "Hold Your Head Up". Албумът е издаден и в лимитирана колекционерска версия с включено бонус DVD .

Билети за концерта на Мистър Биг в "Универсиада" могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на "Тикетпро - България" в страната и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на събитието цената на билетите ще бъде 50 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички