Стани поп-фолк звезда стартира в понеделник


Стани поп-фолк звезда стартира в понеделник

9835

Предаването "Стани поп-фолк звезда" стартира по "ЬTV" в понеделник.

В продължение на седмица от 22.30 ч. в ефира ще върви предварителното надпяване, до което бяха допуснати 250 от 7444 заявили първоначално желание.

Кастингите се проведоха през изминалия уикенд пред комисия начело със самия Слави Трифонов и главния специалист на шоуто му Иво Сиромахов.

"Прослушвахме какви ли не песни от сутрин до вечер. Дори не сме спали, за да успеем да чуем всички", разказват хора на Дългия пред "Стандарт".

След като аудиторията се посмее в продължение на 5 предавания, Трифонов ще им представи и подбраните финалисти на живо, с което ще даде старт на същинската битка.

"Фиксирали сме точно колко души ще стигнат до финала. Всичко зависи от това как ще ви харесат", разясняват от екипа. Очи в очи със Слави се явиха таланти от всякаква порода. Сред акцентите в кастинга бе и Малкия Азис. Мургавият талант изви глас на хит на примата Лили Иванова. Сред колоритните образи имало и две сексапилни блондинки близначки, които смаяли Слави с изпълнението на див ромски кючек, както и друга русокоса красавица, която, вместо да пее, ударила една реклама на новия си силикон.

В седмицата, когато зрителите ще наблюдават записите от най-интересните моменти в препитването, екипът на шоумена няма да почива, а ще се издължи на най-верните си фенове.

На 23 и 25 септември ще се състоят последните два концерта от тазгодишното турне, които бяха отменени след тежкия инцидент, който Трифонов претърпя в Стара Загора.

"Стандарт" получи уверения, че шоуто на Дългия нама да бъде променено. Въпреки контузията той пак ще язди коне при изпълнение на парчето "Не, Мария" в дует с Миро.

(Виж видео:

http://mysound.bg/index.php?act=videos&do=single&vid=158&pageID=6)

Единственото, което може да си спести, и то зависи от здравословното му състояние, е тичането по ръкавите на сцената, споделиха приближени.

Това най-вероятно означава, че Слави ще хвърли демонстратитвно патериците, както го направи в промовидеото за "Dancing Stars" 2.   

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички