Влади Радев и Гита в световен мащаб


Влади Радев и Гита в световен мащаб

5177

Новият сингъл на Влади Радев и Гита – "Make It Better", бе издаден в световен мащаб от "ToCo International" – компанията, която превърна румънката Инна (Inna) и нейното "Hot" в истински феномен в Европа тази година.

По този начин българският денс дует се присъединява към семейството на едни от най-големите изпълнители на сцената и става част от каталог, включващ траковете на Алекс Гаудино, Ин-Грид, Акцент, Ана Грейс, Бени Бенаси, Катерине (Katerine), ЛасГоу и много други.

Българското предложение в световната денс музика "Make It Better" бе определено от лейбъла като свеж летен хит с латино елементи и голям потенциал. Песента вече е дистрибутирана до лицензиантите на компанията в цял свят.

У нас пък новият сингъл на Влади Радев и Гита се превърна в едно от най-горещите летни предложения в портала Mp3.bg, след като оглави класацията им за най-теглени парчета за месец юли. Песента получи голяма подкрепа и от ефира на "MAD TV", а освен това няколко седмици бе в "Топ 50" на радиокласацията “Българският Топ 100”, базирана на плейлистите на 55 водещи радиовериги у нас.

Влади Радев и Гита споделиха, че са приятно изненадани от реакцията на публиката у нас и международния отзвук към песента им.

Това е втори сингъл за новото денс дуо на България.

Продуцентът и певицата работят и върху следващо парче в момента.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички