Майкъл Джексън: Хитлер е бил болен гений


Майкъл Джексън: Хитлер е бил болен гений

5885

Майкъл Джексън (Michael Jackson) е бил убеден, че може „да докосне някъде отвътре” Адолф Хитлер и да го освободи от неговото зло, ако би имал час насаме с него.

Това става ясно от серия записани през 2001 г. интервюта, проведени от неговия приятел равина Шмули Ботич.

Хитлер е бил гениален оратор. За да накараш толкова много хора да се променят и да мразят, трябва да си шоумен. И той е бил”, казва Джако в едно от тези интервюта.

„Ти вярваш, че ако можеше да имаш един час с Хитлер, то би могъл някакси да промениш нещо у него?, пита го Ботич.

„Абсолютно. Знам, че бих могъл. Никой не е само лош. Трябва да му помогнеш, да му приложиш терапия, да го научиш, че някъде нещо в неговия живот се е счупило”, отговаря Майкъл.

 

Записите, които са общо над 30 часа, трябвало да бъдат публикувани през 2001 г., но възникнал спор около някои подробности между Краля на попа и Ботич.

Докато двамата се споразумеят за всичко, Майкъл вече бил обвинен в педофилия и сметнал, че интервютата могат допълнително да отблъснат общественото мнение от него.

Интервютата бяха публикувани днес, 25 септември в нова книга, наречена „The Michael Jackson Tapes: A Tragic Icon Reveals His Soul In Intimate Conversation”.

„Той отчаяно искаше тези разговори да бъдат публикувани. Никой не проявяваше и грам съчувствие към него тогава, докато днес има огромна симпатия към него след смъртта му”, каза по този повод Шмули Ботич.

„Вярвам, че публиката, която някога осъждаше негативно Майкъл Джексън, сега вижда една по-пълна картина. Той беше човек, който дълбоко копнееше да прави добро в живота си, но беше погълнат от самотата и болката”, добавя още Ботич.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички