Лили Алън почти се насрала на сцената


Лили Алън почти се насрала на сцената

5346

Лили Алън (Lily Allen) веднъж пяла цял концерт въпреки хроничната диария, която я мъчила през цялото време.

Певицата хванала стомашно разстройство преди един от концертите си в САЩ, но не искала да разочарова феновете и затова устискала до края на шоуто.

„Най-тежко беше на сцената в Сиатъл преди две години. Бях хванала диария, но все пак излязох да пея. Жестоко ми се акаше през цялото време. След изявата влязох в тоалетната и просто не можех да спра”, признава Лили в интервю за списание Q.

„Тълпата викаше „Лили! Лили!”, искаше бис. А на мен ми беше неудобно да пратя някой да излезе и да им каже: „Я млъкнете за малко, тя в момента сере!”, обаче всъщност точно това беше истината”, допълва певицата.

Лили Алън не е единственият музикант, пострадал от тежки стомашни проблеми по време на концерт.

Майк Дърнт (Mike Dirnt), басист на Грийн Дей (Green Day), се почувствал толкова зле по време на концерт на „Джайънтс Стейдиъм” в Ню Йорк, който събира 80 000 седящи посетители, че се изпуснал направо на сцената.

„Бях хванал стомашна треска или нещо такова. В един момент скочих и докато се приземявах, си казвам: „А, това не е добре!”. Обаче се изпуснах преди да изляза от сцената”, признава той.

След напълно неочаквания миризлив инцидент поставили от едната страна на сцената кофа, която басистът използвал вместо тоалетна общо седем пъти по време на шоуто, съобщава Music-news.com.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички