Taнци на народите: Звездите в Dancing Stars 2 с първа задача


Taнци на народите: Звездите в Dancing Stars 2 с първа задача

5785

Звездите и професионалните танцьори в "Dancing Stars" 2 бяха разделени по двойки по време на бляскавия старт на шоуто снощи. Преди това да се случи на сцената излязоха членовете на журито Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос Агапиу, които пристигнаха в залата минути преди старта, за да  бъдат избегнати всякакви случайни срещи с участниците. С танци по двойки бяха представени професионалните танцьори, а веднага след това бяха представени и дванайсетте звезди, като повечето от тях споделиха, че преди всичко ще се забавляват на дансинга.

Всеки участник беше представен с видео визитка, като най-много смях в залата предизвика представянето на Краси Радков, който заложи на пародия на промо клипа на "Dancing Stars" 2 с участието на Слави Трифонов. Минути след това на сцената на шоуто се появи съпругата на КрасиСтанислава Ганчева, така стана ясно и първото звездно семейство в риалитито, членовете на което ще се конкурират за титлата “Крал и Кралица на бала”. Станислава и Краси не се единствената двойка в живота, която ще участва в шоуто. Сред тях са и Памбос – член на журито, и съпругата му Мария Агапиу, която ще си партнира с Крум Савов.

От своя страна членовете на селекционната комисия дадоха коментари за звездите и участниците в шоуто, а Илиана Раева се “закани” на Крум Савов пред погледа на съпруга си Наско Сираков, като заяви, че този път тя ще коментира как той танцува и как трябва да го прави.

След разпределението на двойките "Мис България" 2007 Юлия Юревич даде и първата задача на участниците – танци на народите. Всяка двойка изтегли отделен танц, който ще представи следващата неделя. Тогава на дансинга на шоуто ще се танцуват руско-цигански романси, сиртаки, фламенко, дайчово хоро, тракийско право хоро, ирландски, индийски танци, ръченица и др.

Специални гости на старта на предаването, чиито водещи са Елена Петрова и Димитър Павлов, бяха звездите от руския балет “Тодес” .

Двойки, които ще се състезават:

Поп певецът Владимир АмповГрафа и Юлия Андронова, 17 г. – трикратна републиканска шампионка.

Спортният журналист Крум Савов и Мария Агапиу, 28 г.  – шесткратната абсолютна шампионка на България по салса

Поп певецът и музикален педагог Етиен Леви и Ива Григорова 23 г. – състезателка в Националния отбор по спортни танци и носителка на купа "България" за 2007 .

Шоуменът Миодраг Иванов и Павлина Гочева, 31 г. - четвъртфиналистка на Световната професионална шампионска лига, полуфиналистка на Европейската шампионска лига и петкратна национална шампионка за младежи по латино и стандартни танци.

Водещият на спортните новини на "bTV" Тодор Кирков и Петя Димитрова, 22 г. – зaела 15 първи места в различни танцови състезания, участничка в "Dancing Stars"  1.

Актьорът Краси Радков и Елена Илиева, 25 г. – републиканска шампионка за деца и юноши.

ТВ водещата Станислава Ганчева и Георги Михов, 18 г. – шампион на България в годините от 2000 до 2005, както и две първи места на едни от най-престижните състезания "German Open Championships" и "Austrian OpenВиена".

Златното момиче Бианка Панова и Светослав Василев, 21 г. –  бронзов медалист на шампионата за купа "България", трето място на шампионата на България по латиноамерикански танци.

Поп певицата Аксиния и Стоян Стоянов, 22 г. – треньор по спортни танци.

Психотерапевтът Мадлен Алгафари и Александър Вачев, 20 г. - финалист в 5 национални шампионата. Носител на купа “България” за младежи латиноамерикански танци, 22 пъти финалист в състезанията за купа “България” и 3 поредни години втори в ранглистата на България за младежи латиноамерикански танци. Четвъртфиналист в конкуренцията на над 110 двойки на открития шампионат на Финландия в категориите младежи латиноамерикански танци и аматьори “Rising Stars”.
  
Топмоделът Венета Харизанова и Илиян Чакъров, 27 г. - главен треньор и собственик на един от големите варненски клубове по танци, в който се преподават най-различни стилове от хип-хоп през модерен балет, брейк, до народни танци.

Поп иконата Кристина Димитрова и Николай Манолов, 28г. – четвъртфиналист на Световната професионална шампионска лига, полуфиналист на Европейската шампионска лига, бронзов медалист на купа на нациите за професионалисти, избран за участие в спектакъла “Burn The Floor” в Австралия и САЩ, пет пъти национален шампион за младежи по латино и стандартни танци.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички