Джей-Зи: Правя се на гангстер заради комшиите!


Джей-Зи: Правя се на гангстер заради комшиите!

4871

Джей-Зи (Jay-Z) карал приятелите си да се обличат в черно, като му гостуват, за да мислят съседите му, че те всичките са гангстери.

Цялата история започнала с това, че живущите в богаташката сграда протестирали против нанасянето му в нея. Рапърът така се вбесил от това, че започнал да прави всичко възможно да ги скандализира.

„Бъдещите ми комшии просто не ме искаха в сградата, ей това беше цялата история, абсолютно расистка история. Те не ме искаха там и затова аз пък си купих най-големия апаратамент”, разказва Джей-Зи.

„Те си имат домсъвет и гласуването в него става на основата на това кой каква част държи от сградата. И понеже аз имам най-голямата част, винаги слизам долу да гласувам за неща, за които даже не ми пука – ей така, за да ги дразня”, обяснява рап могулът.

„Те сигурно си мислят, че непрекъснато правим партита или се стреляме там, а аз провеждам най-обикновени бизнес закуски и обеди. Приятелите ми, които идват, са счетоводители и банкери, а аз ги карам да се обличат изцяло в черно, та да ги мислят за гангстери. Абе, забавно е”, сподели Джей-Зи.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички