Галена се завръща на сцената в Club 66


Галена се завръща на сцената в Club 66

5175

Дългоочакваното завръщане на Галена на музикалната сцена след раждането на сина й Стефан вече е факт. Тя ще разтърси несебърската  дискотека "Club 66" на 2 октомври, като покаже перфектна форма и добро настроение, съобщиха оттам.

Многобройните й фенове от цялата страна с нетърпение очакват срещата си с нея. Едни от първите, които ще имат възможността да се веселят с нея, са именно посетителите на "Club 66".

Отпочинала, свежа и изпълнена с нови идеи, сексапилната брюнетка ще представи за първи път там най-новата си балада - "Лоша ли съм".

"Песента е по музика на гръцки автор и е подарък от Галин за рожденния ми ден", сподели езпълнителката и добави, че любимият й обича да я изненадва по нестандартен начин и този път също не е изневерил на традицията.

В деня на нейното участие в Несебър на пазара ще излезе и клипът към другото й ново парче - “За последно”, което дава заявка да е следващия хит на сезона, твърдят запознати.

Тези и много други добре познати на поп-фолк маниаците заглавия са залегнали и в новия албум на амбициозната Галена, който се очаква за излезе около Коледа.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички