Легенди на естрадата поляха книга за себе си


Легенди на естрадата поляха книга за себе си

5921

Първите звезди на българската естрада от 60-е години се събраха за премиерата на втората книга на журналиста Иван Георгиев "Съдби на 33 оборота", описала живота им, съобщават от музикалния Интернет портал "БГ естрада".

Маргрет Николова, Мими Николова (първата носителка на първата награда "Златният Орфей"), Борис Гуджунов, Димитър Йосифов, Нора Нова, съпругата на Боян Иванов – джаз певицата Светла Гостева, уважиха събитието в столичното читалище "Гоце Делчев".

Богдана Карадочева първа поздрави гостите, като си поиска автограф от автора върху томчето на издателство „Милениум”, и се отправи към промоцията на новия албум и на Михаил Белчев.

Грета Ганчева също се отби за малко на път за летището, където изпрати дъщеря си Мила Кудрина за Москва.

Синът на Паша Христова - Милен и проф. Юлиян Вучков също почетоха тържеството. Домакинята - известната поетеса Евгения Гешева, се бе погрижила за уюта на партито и с по чаша вино почерпи гостите. Всички те положиха автографа си върху плаката с корицата на книгата и получиха по един екземпляр от книгата с пожеланието на автора да останат винаги на 33.

Всяка от звездите сподели своя интересна история от музикалната си кариера, а Маргрет Николова напомни, че почти всички от първите изпълнители на естрадата са били НиколовиМаргрет, Мими, Данаил, а на други певци бащините им имена са били такива.

Младите изпълнители Стоян Петров от "Music Idol", Соня Тодорова и Александър Александров, който беше и водещ на вечерта, изпълниха няколко популярни песни като мост между поколенията. Доайените в лицето на Димитър Йосифов също попяха, за да покажат, че още удържат фронта и не се предават на бастуна.

Вечерта завърши със сборно изпълнение на "Моя страна" на Емил Димитров и обща снимка за спомен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички