The Cotton клуб отваря в София довечера


The Cotton клуб отваря в София довечера

7375

"The Cotton" клуб се връща в нощния живот на столицата с цели четири дни забавления без компромиси в Студентски град довечера.

Събитието, в което са вложени над 100 000 лв., ще събере на едно място най-големите звезди от музикалната сцена и популярни личности от родния хай лайф.

Над час и половина, музикалният канал "Фен ТВ" ще отразява на живо случващото се там, като камерите ще следят отблизо преминаването на гостите по червената пътека и шоуто, за което ще се грижат водещият Димитър Рачков и изпълнителите Софи Маринова и Устата, Джина Стоева, Пепа, Кали, ДесиСлава, Тони Стораро и мн. др.

Със своя оригинална програма ще се представят денс формация Електра и Юлия от дует Мания в компанията на Атанас Хаджиев (саксофон) и Димитър Запрянов (пиано).

Зрителите на "Фен ТВ" също ще успеят да “прескочат” до мястото между 22.30  и 00:00 ч., за да празнуват със своите любими изпълнители. Суперлуксозен интериор, включващ иновативни дизайнерски решения във форми и цветове, очакват бъдещите клиенти на заведението.

Две лимузини и няколко ретро автомобила с марките "Бентли" и "Ролс-ройс" ще осигурят придвижването на ВИП гостите до партито.

На следващия ден - 13 октомври, вторник, “Jam Session Night” в “The Cotton” ще представи поп-фолк певицата ДесиСлава в нетрадиционна светлина с изискан репертоар от поп, ар-ен-би и джаз изпълнения под звуците на бял роял. Към веселбата ще се присъединят отново денс студио Електра и Юлия от дует Мания.

В сряда, 14 октомври, характери и гласове ще премерят Кали и Мира. За първи път двете красавици се изправят една срещу друга, след дълги месеци  тиха война помежду им.

The Cotton” крие тайната на развръзката.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички