Глория: Гаджето ми е по-младо от мен!


Глория: Гаджето ми е по-младо от мен!

8610

„Гаджето ми е по-младо от мен”, призна Глория в студиото на "Денят е прекрасен" днес.

Поп-фолк певицата, която след дни ще отпразнува с концерт 15-годишното си успешно присъствие в бранша, беше гост-изненада в предаването на "bTV".

Явно предразположена от непринудената атмосфера в студиото, сдържаната красавица сподели любопитни неща за емоционалния си живот. На въпроса на водещите Ива и Боги дали има в момента мъж до себе си, тя отговори с контравъпрос: "Така, като ме гледате, дали смятате, че няма?".

След което довери, че гаджето й е по-младо от нея, но не пожела да разкрие повече подробности за връзката им, тъй като била в началото и още не можела да прецени дали плюсовете или минусите на тази ситуация са повече.

"Аз съм изключително самостоятелен човек, не подавам ръка на никого, не моля никога за нещо, горда съм и предпочитам да съм сама, отколкото зле придружена", призна изпълнителката за себе си.

Зрителите научиха още, че ако би могла да избира партньор за дует от световната сцена, би пяла с Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias).

Тя разказа за влиянието на нейната популярност в живота на 13-годишната й дъщеря, а в края на предаването влезе в спор с Васил Мавриков, който започна своята рубрика с темата "Мъж под чехъл". "Мъж под чехъл е термин, измислен от ергените, а всъщност такъв няма", беше тезата на симпатичния водещ, който се самоопредели като мъж, който "обича женската нежност пред мъжките ласки".

Със забавния си коментар и поведение в студиото си спечели прегръдките и целувките на Глория.

Видео от гостуването на Глория вижте тук: http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=21112

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички