Руска балерина и певица с арт проекти у нас


Руска балерина и певица с арт проекти у нас

7862

Руската балерина и певица Ника Любецкая отвори собствена зала за танци у нас.

Красавицата, която успява да се превъплъщава като хамелеон, и нейният екип от артисти, танцьори и знаменитости ще предложат на желаещите да изучат изкуството на танца бутиково обслужване и персонално  внимание, както и бъдещо развитие на всички, показали необходимите качества.

Ника Любецкая живее и работи в България от няколко години. Певицата, която е и танцьорка, инструкторка по ориенталски танци и продуцентка, е родена в Крим в музикално семейство. Завършва музикално училище - клас пиано, и учи в танцов театър в Украйна.

В България идва преди 10 години. Турне с балета й се оказва съдбовно за нея, когато младата балерина слиза в Пловдив и се очарова в спокойствието и красотата на града.

“Влюбих се в България и “изпуснах рейса” за Украйна, явно за дълго”, смее се Ника. От 2000 година тя започва да пее и взема участие в няколко музикални формации. С небезизвестната група Expose създава авторска продукция и снима първото си видео (към песента “Кажи ми да”). Впоследствие певицата и танцьорка се отделя и създава две авторски парчета, едно от които - "Stronger", миксирано от DJ Десо - става хит в хаус заведенията в България и чужбина. Тъй като успешно съвместява заниманията с много неща наведнъж, Ника решава да се посвети и на бизнес, който също е свързан с музиката, танца и изкуството като цяло. Така се раждат двата й проекта - "Studio Nika Music" и "In Agency".

Ника Любецкая събира професионални артисти и знаменитости в основаното от нея "Studio Nika Music", които да споделят опита си с всички желаещи и да помогнат на хората, решили да развият таланта си, да творят. Уникалността на проекта тя подчертва с думата "студио", която подхожда за многото видове изкуства, събрани под една обща “шапка” и обединени от идеята за създаване на голямото пространство за изкуствата, с музикално демо студио, репетициона и зала за танци.

"In Agency" е другият й проект - агенция за партита, която подчертава способностите й за организиране на уникални на шоу програми.

Караоке е едно от любимите забавления на агенцията.

www.myspace.com/ljubetskaya

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички