Ейкън: Джако вечно беше недоволен


Ейкън: Джако вечно беше недоволен

4870

Ейкън (Akon) заяви, че Майкъл Джексън (Michael Jackson) вечно бил недоволен от своите песни.

Певецът и продуцент, който работи с Краля на попа известно време преди смъртта му по няколко нови песни, разказва, че Джако никога не бил достатъчно доволен от своите песни и непрекъснато се опитвал да ги подобри.

„Той никога не беше доволен. Направихме неща, които със сигурност знам, че биха били страхотни хитове, а той: „Не, не – трябва да изкараме нещо по-добро”. Но така и никога не можахме да ги направим по-добри, понеже неговите очаквания бяха твърде високи. До такава степен, че стигнахме дотам, че финалният запис да е толкова добър, че аз да вярвам в него и бих го издал веднага, понеже иначе той никога нямаше да го издаде и вечно щеше да мрънка, че можем да го направим и по-добре”, обяснява объркано Ейкън.

Двамата прекарали доста време заедно, но сенегалецът признава, че няма никакви особено лични спомени или впечатления от работата си с Джако, понеже последният бил изцяло съсредоточен в записите.

„Повечето ми спомени за работата в студиото са основно за самата работа, понеже той беше толкова съсредоточен да извади най-добрия материал, че ние даже не се забавлявахме. Е, да, говорехме си, обаче почти не се шегувахме, понеже каквото и да правехме, той се държеше по начин „хайде сега да бъдем сериозни и да си вършим това, за което сме дошли тук”, разказа Ейкън пред MTV.

Ейкън обаче призна, че творчески двамата с Майкъл си паснали, защото държали на мелодията и пишели песни по един и същ начин. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички