Русо гладно няма: Теодора и Ерик в клуб The Cotton


Русо гладно няма: Теодора и Ерик в клуб The Cotton

6139

Изпълнителите на „Диапазон рекърдс” - Теодора и Ерик, ще вдигнат градуса на купона в най-новия клуб в Студентски град - "The Cotton".

Извята им е довечера, 28 октомври.

Луксозното заведение, което отвори врати наскоро, продължава тенденцията да кани най-големите поп и поп-фолк звезди на своята сцена всеки вторник и сряда.

Въпреки натоварената програма покрай националното турне на "ФЕН ТВ", Теодора и Ерик ще се изявят със съвместно шоу, представяйки някои от най-големите си хитове.

Двамата са подготвили горещи изненади за своите фенове с парчетата “Гаси тока”, “Пръста няма да си мръдна”, “Изневерявам ти”, “Един въпрос”, “Русо гладно няма” и др.

Освен да прави хитови парчета, Ерик има и друг талант - да събира влюбени! Именно той е причина за събирането на популярната двойка – поп-фолк звездата Виолета и Ники Китаеца.

Ерик запознава своята колежка с Китаеца, с когото са приятели, а днес горещата изпълнителка и бившият съпруг на Азис са щастливо женени.

Ерик и Теодора са готови да открият и съберат нова двойка по време на участието си в клуб "The Cotton", и да бъдат нейни орисници за дълга любов и безоблачно щастие.

Следващата сряда, 4 ноември, в "The Cotton" ще гостува поп-фолк певицата Галена.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички