Георги Христов с нова партньорка на сцената в НДК утре


Георги Христов с нова партньорка на сцената в НДК утре

5074

Георги Христов не спира да готви изненада след изненада за публиката си по време на своя спектакъл от 19 ч. в зала 1 на НДК утре.

След като вече обеща стари хитове и нови парчета, вокалистът обяви, че ще се появи на сцената с италианската си колежка Джони Фалконе  (Jonie Falcone), от една страна.

"Зрителите ще имат удоволствието да чуят в бенда ми един изключителен китарист - Ники Антов, Димитър Гетов ме запозна с него неотдавна", довери  Жоро в интервю за БНР.

В същия разговор той анонсира широкоспектърен репертоар - от поп и медоличен рок до опера и фолклорни мотиви. 

"Ще дам всичко от себе си - моите почитатели го заслужават. Гордея се с тях, тъй като те са доказателство, че българските фенове отделят пари за култура, за музика, въпреки трудните времена", сподели още Христов.    

За първи път той показа едни от най-дръзките и екстравагантни кадри от ексклузивна фотосесия с италианската си колежка Джони Фалконе. Те са заснети от известния фотограф на популярни личности на Ботуша - Лаура Камия, по време на едно от последните гостувания на Жоро в Италия, когато двамата с Джони записаха мелъди рок парчето "Hey Boy, Hey Girl" в студиото на Роналдо Д'Анджели (Rolando D`Angeli).

Както вече съобщихме, песента е първият трак в европейския албум на Фалконе и първият сингъл от него, който вече цял сезон се върти със страхотен успех в Италия и Испания, а неотдавна и в България.
 
Младата изпълнителка от Апенините идва у нас специално за концерта на Георги Христов по покана на своя приятел. Двамата за първи път ще представят на живо дуета си, при това в пълна хармония.

Хубавелката ще остане още няколко дни в България, за да бъдат заснети липсващите видеокадри за завършването на клипа към песента, с което да финализират пилотния си проект.

На концерта си вокалистът ще представи няколко премиерни песни, които публиката ще чуе за първи път. Сред тях, по неговите думи, са баладите "Иди си" и "Искам да съм съм", които никога не са звучали на живо пред публика.

В репертоара е предвидена и акустична част със прецизно селектирани заглавия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички