Какво мислят участниците във VIP Dance един за друг


Какво мислят участниците във VIP Dance един за друг

4497

Един срещу друг утре ще се изправят звездите във "VIP Dance" в понеделник.

В решаващата седмица преди финалите на танцувалното шоу зрителите ще видят солово изпълнение на всеки от тях. Така по желание на самите участници на танцувалната арена те ще покажат своите възможности без опората на своите „патерици” – професионалните танцьори, и ще се сърдят единствено на себе си за допуснатите грешки.

Наистина ли гимнастичките са по-добри танцьорки от останалите в шоуто или усетът за ритъм и артистичност са по-изразени при Райна, Мария и Кристина, ще преценят журито и зрителите след техните изпълнения утре вечер.

Изненадите обаче не приключват до тук. Освен солови изпълнения, участниците във "VIP Dance" имат и друга тежка задача. Зрителите ще видят изпълнения от екипи, сформирани от по два отбора или с други думи казано - ансамбли от по осем души.

Така в общ танц на сцената трябва да се появят конкуриращите се отбори, всеки от които с амбиции за спечелването на титлата. Анелия и Ники ще танцуват с отбора на Тереза и Данчо, Райна и Фери - с Крум и Симона, а отборът на Мария и Боби ще се превърне в едно цяло с Деян и Кристина.

Има ли завист, интриги и какво мислят един за друг отборите, ще стане ясно  от специалните интервюта утре вечер.

Ще изнерви ли Анелия Тереза Маринова със заявлението, че тя е по-добрата танцьорка между двете или признанието на Тереза, че я превъзхожда с артистичност ще налее масло в огъня.

Като „стадо лъвове” описва Ники Сотиров двата отбора. С добавката, че техният обаче е по-изгладнял, той ясно дава заявка за амбицията и решителността, с която те ще се борят за титлата.

Ще се лее ли кръв, ако отборите на Райна и Симона се срещнат на финала и с какво Райна смята, че превъзхожда Симона, ще разберем още от предаването.

И докато отборите със зъби и нокти се борят да защитят честта си, Орлин ще разгърне на танцувалната арена и своя певчески талант.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички