Камелия като Златната рибка в клуб The Cotton


Камелия като Златната рибка в клуб The Cotton

4975

Столичният клуб "The Cotton" заформя щури купони за сезона с цяла поредица студентски партита - чак до Нова година!

Всеки понеделник в хитовото заведение в Студентски град, София, ще се вихрят студентите от УНСС, а вторниците са резервирани за шумните веселби на Техническия университет, организирани със специалното съдействие на студентските съвети на двете учебни заведения.

За настроението ще се грижи DJ Станчо, а входът е безплатен за притежателите на "Fen Card" и "Student Club Card". За да се сдобиете с една от тях, търсете промоутърските екипи на "Fen Card" в Студентстки град., припомнят организаторите.

Тази сряда (2 декември), гост в поредицата “Star Night” ще бъде русото торнадо на поп-фолка - Камелия. Провокативната изпълнителка на "Пайнер" ще изненада с нов шокиращ тоалет и по традиция ще разбуни духовете в заведението. Насладата за окото на всички гости ще продължи повече от час, а за тоталното избухване певицата е подготвила най-хитовите си парчета, сред които “Луда по тебе”, “Залеза и зората”, “Огън момиче”, “Черна кръв”, “Оргазъм” и най-новото - “Оставяш петна”.

За онези, които все пак са успели да останат “чисти и неопетнени” след греховната нощ с Камелия, четвъртък е вечерта на специалните "The Spot" партита.

Управата на клуба ще посрещне празника на студентите  - 8 декември, с обилно количество марков алкохол и сензационни промоции за всички от тях.

Музикалните коктейли по традиция ще забърка небезизвестният резидент на клуба – DJ Станчо.

Ден по-късно (9 декември) заведението пък ще приветства посетителите с "Folk Facebook Party" в София - за всички приятели на клуба в социалната мрежа, и почитателите на поп-фолк жанра въобще.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички