Джим Джоунс Ревю ще трещят в Sofia Live Club


Джим Джоунс Ревю ще трещят в Sofia Live Club

5525

Eксплозия от соул, блус и рокендрол ще посрещне Sofia Live Club  на 10 декември 2009 година. Най-новото откровение на лондонската музикална сцена – Джим Джоунс Ревю (The Jim Jones Revue) ще разтърси най-добрия клуб за жива музика в България.

Световната преса (Rolling Stone, NME, BBC) ги сравнява с имена като Литъл Ричард, Джими Хендрикс и Лед Цепелин. Приносът им към съвременната музика е оценен и от живата легенда на рокендрола Чък Бери, който покани групата за съвместни концерти по време на последното си турне в Англия.

Джим Джоунс Ревю са създадени през 2007 година от английската рок звезда Джим Джоунс (Jim Jones) – основател на енигматичните групи Thee Hypnotics през 1988 година и на Black Moses през 2000 година. Сега той отново е на върха на вълната като водеща фигура на локомотива, който превзе световните сцени и покори сърцата на три поколения фенове на най-искрената музика. Неустоима комбинация от пиано, китари, бас и барабани в акомпанимент с вокалите на Джим Джоунс ни дават калейдоскопа от музика и свобода, която създаде такива имена като Битълс, Елвис Пресли и Джон Лий Хукър.

В момента Джим Джоунс Ревю са на европейско турне, за да промотират дебютния си албум „Here to Save Your Soul”.

Повече инфо за групата:

www.jimjonesrevue.com

www.myspace.com/thejimjonesrevue

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички