ЧРД на MAD TV днес


ЧРД на MAD TV днес

5230

Днес - 1 декември, се навършват точно три години, откакто "MAD TV" започна излъчването си в България.

За този кратък период телевизията успя да се позиционира като предпочитания музикален канал на българските меломани, да организира множество концерти и събития и, не на последно място, активно да подкрепя българските музиканти и да подпомага развитието на родния шоу бизнес.

За да отбележи събитието, "MAD" ще зарадва зрителите с множество специални програми през цялата следваща седмица.

Всеки ден до 4 декември от 21:00 ще се излъчва по един от най-добрите концерти, които телевизията е организирала.

Довечера от 21.00 ч. е „тайният концерт” на Графа, а в сряда по същото време – "Secret Concert" с Анелия.

Щафетата ще поемат концертите, които "MAD" организира под мотото „Thursday Live Session”. В четвъртък ще се насладим на невероятните Остава, а в петък ще гледаме безупречните изпълнения на живо на Марияна Попова.

И това не е всичко. Точно на 1 декември от 20.00 часа в ефира на "MAD" ще е специалното предаване "So Far So Good", в което в детайли ще се проследят най-интересните моменти от трите години на телевизията в ефир. Зрителите ще могат да видят интересни аспекти от живота на медията, както и да си припомнят любими водещи като Рая, Милица и Сашо. В хронологичен ред ще бъдат проследени и всички градиозни събития, на които "MAD" е бил организатор през годините.

През целия ден във всички емисии "MAD NEWS" (на всеки кръгъл час) ще се излъчват най-забавните гафове от ефира на телевизията, както и такива зад кадър, които ще бъдат показани за първи път.

Цяла седмица ще се излъчват и поздравления за третия рожден ден от най-големите български и международни музикални звезди.

За три години в ефир "MAD TV" организира множество музикални събития, широко отразени от националните медии в страната. Част от активностите на медията бяха националният кастинг за нов водещ на "MAD" - "MAD VJ Contest”, популярните концерти “MAD Thursday Live Session” в столичния клуб "Ялта", годишните музикални видео награди на "MAD Гърция" - “MAD Video Music Awards" 2008 в Атина и поредицата “MAD Secret Concerts". Миналата година дори изпратихме цели 50 фена на концерт на Мадона в Атина, като с това се превърнахме в медията, която раздава най-много награди, припомниха от екипа.

В програмната схема на музикалния канал се залага все повече на уникални по рода си игри, които дават шанс на зрителите да присъстват на някои от най-големите музикални събития у нас и зад граница, и да се срещат лично със своите идоли. "MAD TV" затвърди позицията си и на музикална медия, чийто приоритет е да подкрепя българските артисти и да популяризира техните нови проекти, клипове и албуми, а на следващ етап да им предоставя възможност за популяризиране и в съседните държави.

И това е само началото. Изненадите тепърва предстоят!

"MAD TV" ще отбележи третия си рожден ден с грандиозно парти на 7 декември (понеделник) в столичния клуб "Mascara" с участието на един много специален гост.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички