Резачката на Борн Фром Пейн отново в София


Резачката на Борн Фром Пейн отново в София

6179

Добре познатата евро-метълкор институция Борн Фром Пейн (Born From Pain) отново се завръща в България за концерт.

Той е в столичния клуб “The Box” от 20.00 ч. на 5 декември, събота, обявиха организаторите "Re-Act".

Софийската изява на бандата е част от източноевропейското й турне в подкрепа на нейния последен албум - “Survival”.  Предвид успеха, който съпътстваше предишните  гостувания на Борн Фром Пейн, едва ли е нужно да се обяснява кои са те и какво правят – все пак, за тези които са пропуснали и особено за феновете на бруталния и екстремен хардкор и метъл: съставът наистина може да бъде считан за едно от най-големите имена на европейския метълкор – репутация, непрестанно поддържана от безмилостните изпълнения на живо, допълват организаторите.

Белгийците Дъ Сет Ъп (The Set Up), които идват за първи път в България, са официалният съпорт в източноевропейската обиколка на Борн Фром Пейн. Съвсем логичен избор, след като двете групи многократно са делили една сцена, а пък Дъ Сет Ъп днес са най-актуалната формация на модерната белгийска хардкор сцена, набираща все по-голяма популярност в цяла Западна Европа

От българска страна изявята ще бъде подкрепена от две супергрупи: варненската пънк-кор гордост А-морал (A-moral) (в чиито редици се подвизават музиканти от Кроуфиш (Crowfish), Outrage, Confront и др.) и софийските хардкор герои B.F.M.D., сред които са членове на Вендета (Vendetta), C4 и Outrage.

Вратите на “The Box” отварят в 19.30.

Билетите са на цена от 20 лв. (предварителна продажба – в магазини "О.Ч.З." и "Блок") и  25 лв. на място в деня на събитието.

Още на:

www.reactmusic.net

www.myspace.com/reactbooking

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички