Tri О Five със секси визия и ново видео


Tri О Five със секси визия и ново видео

5438

След топлото и динамично лято, разхладено от подводната визия и хармонично звучене на парчето им "Let’s Start Over", Tri O Five се завръщат с песента “Back To You”.

Изисканата група ще зарадва своите фенове в "Sofia Live Club" от 23.00 часа утре, 4 декември.

Новият сингъл носи лек южен полъх, който се прокрадва не само във визията на видеото, но и в музиката. Песента започва със закачлива комбинация от китари, саксофон и “call-bell”, които й придават фънки-хаус-латино звучене.  Това  е второто парче от предстоящия дебютен албум на бандата, в който ще както има динамично латино-джази темпо, така и минималистично и изчистено музикално звучене.

Видеото е дело на режисьора Александър Моллов, който е уловил палавото настроение на музиката. Хореографията с изкусителните движения на шоколадовите красавици е създадена от танцовата дива Маргарита БудиноваM Dance. Кадрите впечатляват с оригинален декор във формата на грамофонна плоча, на която се развива действието.

Във визуалната продукция се отличава и най-новата мания на момчетата от Tri O Five, а именно дизайнерска кафе-машина, благодарение на която снимачният процес преминал успешно. Лентата е заснета в рамките на цял ден, а момчетата поддържали тонус с различни кафе специалитети, които екзотичните хубавици от сета забърквали за тях. С новото си видео формацията дава ясна заявка за висококачествена продукция. Те и сега провокират с интересни идеи, като приканват всеки да остави обикновеното зад себе си и да се приготви за среща с необикновеното.

Tri 0 Five създават авторска музика, продуцират и ремиксират в стила джази грууви-хаус от началото на 2007 и чрез многобройните си концерти до момента се радват на широка популярност.

Всяко от изпълненията им е уникална смесица от семплиране, наслагване на бийтове и реално време, саксофон, кийборд, китари и вокал в реално време.

В групата са Майкъл, Десо, Тони и DJ Илко.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички