Тимо Маас и Сантос пускат в Ялта на 5 декември


Тимо Маас и Сантос пускат в Ялта на 5 декември

5793

Столичният клуб "Ялта" ще посрещне най-празничния месец от годината с хаус иконата Тимо Маас (Timo Maas) и другата половинка от експерименталния проект Mutant ClanСантос (Santos). Като коледен подарък за българските меломани Тимо е подготвил специален сет от новия си албум "Return Of The Legend", който излезе през февруари 2009.

Тимо Маас има дългогодишна кариера като диджей и продуцент, която обогатява музикалната му палитра с култови ремикси, сред които "Doom’s Night" на Azzido Da Bass, "Enjoy The Silence" на Depeche Mode, самостоятелните албуми "Loud" и "Pictures", вече превърнали се в класика и съвместни проекти с музиканти като Kelis, Brian Molko от Placebo, Paul Oakenfold и много други.

Тимо и Сантос определят музиката, която правят заедно, като нещо уникално, нито точно минимал, нито техно, но гарантираща специално настроение. С проекта си Mutant Clan двамата диджеи осъществяват желанието си постоянно да изненадват публиката, да експериментират и със своите ъндърграунд сетове, съчетаващи дълбок хаус и техно елементи, те вече са покорили много световни клубове.

Тимо определено е от малцината на електронната сцена, които в последните десетина години успяват да се задържат на върха без да се влияят от моментни течения и да променят стила си. Маас-хаусът е ясно разпознаваемо звучене, с което германецът успя да маркира всяко парче с което се захване, независимо дали е негово или не. Специфичният му стаунд не подлежи на копиране, той като  успява да го прилага не по-малко успешно и при изявите си на пулта, а гладът на публиката за него не затихва - свидетелство което бе и препълненият Зимен дворец в столицата по-миналата година.

Sante Pucello, по-известен като Сантос, е италиански диджей, който се подвизава по световните сцени дори по-отдавна от Тимо, има безброй рилийзи за италанския лейбъл "Мантра Рекърдс", специализиран за дийп хаус.

В последните Сантос записва и за германски лейбъли.

На 5 декември в "Ялта" Тимо и Сантос обещават да вдигнат градуса на настроените и да подготвят феновете за следващия силен парти уикенд. Тогава на 11-ти декември зад пулта ще застане световният Маркус Шулц (Markus Schulz). Диджеят, който през последните две години е в "Топ 10" на престижната класация на "DJ Mag", ще зарадва столичните клабъри със сет от прогресивен, мелодичен транс. На следващия ден – 12 декември, "Ялта" ще бъде разтърсена от неповторимия стил на DJ Juan Alvarez и неговото  "Before & Aftrer" парти.

Билетите за всички изяви се продават в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на "Белия бар" в заведението.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички