С Влади Радев и Гита по Коледа


С Влади Радев и Гита по Коледа

4763

Влади Радев и Гита е са готови с новия си сингъл.

Парчето се нарича "Game Over" и е трето поредно в кариерата на клубното дуо.

То е коледен подарък за феновете на съвременната българска клубна музика – може да бъде изтеглено напълно безплатно от MP3.BG!
 
Това е и второто предложение на Влади и Гита за годината, след като лятото бе белязано от "Make It Better", което бе издадено в международен мащаб и няколко седмици бе в челните 20 на българската радио класацията "БГ Топ 100".

Новото "Game Over" всъщност бележи плавния преход между изключително успешната за проекта 2009, и предстоящата 2010. По парчето тандемът работи както и досега – осланяйки се на своя богат музикален опит и талант. Музиката и текстът са дело на Гита, която специалистите нарекоха “българската Аманда Уилсън”, а Влади Радев отново е отговорен за силния хитов саунд на парчето.

Видоеклипът към "Game Over" пък ще бъде сниман през януари 2010.

След големия международен отзвук, който предизвика предишния им сингъл – "Make It Better", проектът вече има предложение за ремикс на новото си парче от изключително популярен италиански диджей, който също е част от лейбъла на българите.

Освен всичко друго пък, "Game Over" е и своеобразен празничен подарък на Влади Радев и Гита към феновете на качествената съвременна българска музика и може да бъде изтеглено напълно безплатно от MP3.BG - http://mp3.dnes.bg/artist/vladiradev 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички