Джин Симънс: Спах с 4600 жени!


Джин Симънс: Спах с 4600 жени!

5812

Джин Симънс (Gene Simmons) заяви, че певицата Шер (Cher) била доволна, след като той й доказал, че е спал с 4600 жени. Двамата преди време имаха краткотрайна връзка.

„Тя беше шокирана, но и доволна, защото разбра, че никога не бих я лъгал”, каза басистът на Кис (Kiss) пред немския „Билд Ам Зонтаг”.

Симънс призна, че много хора не вярват на твърденията му, но той може да ги докаже, защото прави снимки на всичките си завоевания.

„Списание „Ескуайър” се опита да докаже, че това е физически невъзможно. Но не успяха. Аз не лъжа, честен съм. Показвам на приятелките си този фотоалбум”, каза още музикантът.

60-годишният днес Джин Симънс, който е известен с демонската си маска в черно и бяло, която си гримира на сцената за концерт, разкри, че я е рисувал и на много от креватните си завоевания.

„Рисувал съм я по лицата на жени, които искаха да бъдат с нея, докато правим секс. Веднъж спах и с момиче, което си беше татуирало лицето ми между краката си. Направо ми е мъчно за приятелите й!”, каза Симънс.

Джин многократно се е хвалил със сексуалните си подвизи, които твърди, че можел да докаже с въпросния фотоалбум. Досега обаче въпросното доказателство никога не е показвано публично. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички