Чайката лети над Деси (Фючър шок)


Чайката лети над Деси (Фючър шок)

7621

След провокацията "Pleasure-Pressure" Seagullboy представя ново парче, съпроводено с красив видеоклип.

Името на песента е "True Love"  - композирана и записана от Seagullboy и изпята от Деси Андонова – пленителния и чувствен глас на група Фючър шок.

Зад псевдонима Seagullboy стои Васко Русев–Чайката. Той е основател на легендарната българска алтърнатив група Тъмно, писал е музика за кино, телевизия и реклами, композирал е хитове и ремикси за КариZма, Лора Караджова, София, Яница, създател е на ъндърграунд формациите Бичето, VFG и Panaka.

Песента „True Love” е композиция на три години, но окончателно е завършена едва преди няколко месеца. Освен автор на парчето Seagullboy е и режисьор и на видеото.

В него освен красивата Деси участва и Стоян Николов  неделима част от екипа на Cleckshop.com, както и от отбора по скейт-борд на магазини "Insomnia". Оператор на видеото е най-известнияг "камера мен" в българските клипове - Мартин Чичов.

Последният епизод от лентата е сниман в столичния клуб Sugar, а партито в кадър е съвсем истинско, защото снимките са правени по време на рождения ден на Seagullboy с помощта както на диджейте от Groovy Sessions, така и на добрите му приятели, дошли да се "почерпят" за празника.

Клипът е сниман на повече от 20 локации, а Seagullboy поддържа мистиката около своята личност, като се появява във видеото буквално за един фрейм.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички