Дръм-ен-бейс Коледа във Варна


Дръм-ен-бейс Коледа във Варна

4992

На 26 декември H.M.S.U. и BassWarriors обединяват усилия за организирането на специално коледно парти в клуб "Comics", Варна.

Събитието под надслов „A DRUM AND BASS X-MAS” ще представи трима госта за една вечер, в това число - любимия на българската публика джънглист PsychoFreud, лудата румънка DropDread и белгиеца Spookane, който гостува за пръв път в България. София и Варна се обединяват с неустоимо празнично предложение за всички фенове на джънгъл и дръм-ен-бейс музиката.

Белгиецът Spookane дълго се лута между дарк-кор и хип-хоп музиката докато финално акустира във водите на даркстеп дръм енд бейс звученето. Вдъхновен от легендите на твърдия звук като Current Value и Counterstrike, агентът решава да създаде и свой собствен лейбъл. Сдружава се с артистите RDS и Zubcore и заедно отпочват Future Sickness Records. Дружината организира редовно партита, радио и видео предавания, с които промотира лейбъла. От 2007г. насам Spookane има редовни участия из цяла Европа. Повече инфо за него и лейбъла му има на адрес www.futuresickness-records.com.

DropDreаd е Силвия от Букурещ и гордо може да се нарече първата дама на румънската дръм енд бейс сцена. Организатор на множество емблематични рейвове в Румъния, сред които и вечерите с марка Therapy Sessions, Силвия е вече добре позната и на световната сцена. Представя разнообразие от най-тежките и криви бийтове, до които може да се докопа. В Букурещ участва и в събития с дъбстеп насоченост. Повече информация за наскорошните прояви на DropDread, снимков материал и промо миксове има на http://dropdread.blogspot.com.

PsychoFreud от Норвегия завладява публиката със специфичниото рага–джънгъл звучене, с което се отличават авторските му парчета и селекцията му като цяло. На пулта смесва твърди dancefloor мелачки със собствената си продукция и се слави с това, че представя най-малко по няколко неиздавани парчета (дъбплейти) при всяко клубно участие. Норвежецът води и собствено реге шоу в най-голямата радиостанция в Осло – Yard Radio. Информация и музика на адрес - http://www.psychofreud.com.

За доброто настроението на публиката ще се погрижат и агентите от H.M.S.U.: Konspirator, Mocks, acidtrip, EXo и Targy, както и домакините от BassWarriors Crew. Цената на входа е 10лв. преди полунощ и 12лв след това. Коледен подарък за всички дами е възможността за безплатен вход до 23.00 часа.

Повече информация - на www.HMSU.org и на фейсбук страницата на събитието: http://www.facebook.com/event.php?eid=193378594291.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички