Никол турила рога на Луис Хамилтън


Никол турила рога на Луис Хамилтън

5689

Не Луис Хамилтън е затворил последната страница от романа си с Никол Шерцингър (Nicole Scherzinger), а тя се решила на това, гръмнаха световните таблоиди, продължаващи да забавляват своята аудитория с края на връзката между екзотичната вокалистка и пилота от Формула 1.

Бившата прима вокалистка на Пусикет Долс, кака на спортния ас, инициирала раздялата, тъй като завъртяла любов с млад бизнесмен, шеф на верига нощни заведения в Лондон. Тя скочила в неговите обятия още миналата година.

Смуглата красавица развързала ситуацията с Луис още на 7 януари, отсвиривайки досегашния си приятел навръх рождения му ден, подчерта "Дейли Мейл".

Пет дни по-късно двамата обявиха, че вече не са заедно ("и най-романтичните връзки имат край"), като досегашната версия бе, че световният шампион е направил първата стъпка.

И той, и Никол, били решили (дрън-дрън) да се отдадат на кариера най-вече. Пилотът бил амбициран да отвоюва отново палмата на първенството от настоящия титуляр Дженсън Бътън, негов съотборник в "Макларън", и Шуми, който се завърна на пистата изненадващо.

Вокалистката пък възнамерявала да се концентрира върху работата по индивидуален проект.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички