Врани Волоса представят нов албум с концерт


Врани Волоса представят нов албум с концерт

7845

Врани Волоса (Vrani Volosa) ще свирят в столичния клуб “Фенс” на 7 февруари, съобщиха организаторите на изявата -  "Горгон".

Концертът ще бъде и официално представяне на новия албум на групата, озаглавен „Heresy” ("Ерес"). На сцената ще се качат и Войвода (Voyvoda).

Ерес” е записан в Бургас. В него участва и Astaroth (екс-Дъ Ривендж Проджект (The Revenge Project). В десетте композиции е вложена първична и в същото време рафинирана мелодия, много сила, емоционални текстове, смелост и завършеност в композирането. Тежките китари прииждат като тъмните вълни на Черно море, плътните вокали водят по завити пътеки в изпятата на родния ни език „Слънце”, хоровите изпълнения са трогателни и епични в „All Тo Аsh”, а тънките фолклорни мотиви във величествената десетминутна композиция „We Are Not Alone In Our Universe” са силно вълнуващи. Кръвта вода не става!, не крият възхитата си издателите на диска.

Врани Волоса отново не робуват на стилови определения и уверено се хвърлят във вихъра на саунда, който извира от сърцето.

Ерес” е проект, който със сигурност ще остави следа в родната екстремна музика, твърдят запознати с материала.

Още на: www.myspace.com/vranivolosa 

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички