Свършиха промо билетите за концерта на Гама Рей в България


Свършиха промо билетите за концерта на Гама Рей в България

5168

Промо билетите за концерта на Гама Рей (Gamma Ray) в България са изчерпани, съобщиха организаторите "ABV Pro", припомняйки, че до изявата остава само месец.
    
Както "MySound.bg" извести, металиадата е в столичния клуб "Blue Box" на 21 февруари, неделя.

Бандата пристига за концерта с нови парчета на въоръжение. Творбата, озаглавена “To Тhe Metal”, ще бъде издаденa от "earMUSIC", проект на компанията "Edel". Новото предложение групата залага на чистокръвен класен бърз хеви метъл и крие немалко изненади, които отличават Гама Рей от многото други експериментатори и подражатели в сходни стилове.

Групата - състав от култови фигури като Kai Hansen и Henjo Richter, подкрепени в ритъм секцията от Dirk Schlächter и Daniel Zimmermann, е записала дванадесет нови песни в собственото си студио в Хамбург през есента на 2009. Обложката на албума (използвана и като основа за плаката на турнето) е дело на култовия Herve Monjeaud.

Всичко това, както и много от класиките си, Гама Рей ще представят по време на световното “To the Metal – Tour" 2010, стартиращо на 6 февруари в Хамбург. Част от него ще бъде и шоуто на бандата им пред родните фенове. Гости на обиколката са Фрийдъм Кол (Freedom Call), чийто нов албум - “Legend Of The Shadowking” също излиза идните дни. Подгряващи ще са Secret Sphere.

Пропуски за концерта обаче все още могат да бъдат закупени във всички обекти от мрежата на "Eventim.bg" (всички магазини "Germanos", "Пикадили" и "Office 1" в страната, столичните метъл магазини "SMF" и "О.Ч.З."), както и онлайн.

Цената на билетите при предварителна продажба е 36 лв., а в деня на шоуто – 46 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички