Глория прецакана от Теди Велинова


Глория прецакана от Теди Велинова

7564

Нова любовна драма е напът да разбуни духовете в родния хайлаф.

Теди Велинова движи с любовник на Глория. Сексапилната манекенка е зарязала доскорошния си приятел - управител в престижен столичен ресторант, и се е загаджила с апетитен бизнесмен на име Влади, писа "Уикенд".

Според светските хроникьори последната изгора на заможния мъж била самата Глория, с която той скъсал преди година и полонина. Паралията върти голяма фирма за имоти и за постоянно живее в Америка. Богаташът се е установил в слънчевия щат Флорида, където прекарва по-голяма част от годината, но при визитите си у нас не пропуска да забие някоя намазана красавица, тип "точилка", казано на плейбойски жаргон.

Безбройните капризи на Глория го накарали да й бие шута и да се преориентира към ново завоевание. Русенката никак не останала очарована, че ще загуби щедрия си спонсор и продължавала да го кара да се съберат.

Докато изпълнителката страда, Теди Велинова хич не си губела времето. Брюнетката си проправила път с нокти и зъби до овакантеното място в сърцето на привлекателния бизнесмен и още по-апетитния му портфейл.

Влади обаче не бил напълно доволен от визията на брюнетката и я накарал да легне под ножа, за да се разкраси. Познатата с безчетните си корекциии Велинова веднага се съгласила. Тя трябвало да налее още близо 600 куб. силикон в бюста си и този месец щяла да постъпи в престижна клиника.

Причината за каприза за новия й любовник е, че той бил свикнал с имплантите в гърдите на Глория и искал моделката да има абсолютно същите.   

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички