Тri O Five представят нов материал в Sofia Live Club


Тri O Five представят нов материал в Sofia Live Club

7962

Тri O Five ще презентират чисто новото си парче - "No Were To Go", в "Sofia Live Club" от 23.00 ч. на 5 февруари.

Песента ще бъде издадена като отделен сингъл от американски лейбъл, научи "MySound.bg" от самата група.

Насловът на вечерта е "Good Music, Good People, Good Vibes", а за всеки присъстващ е предвидена специална изненада още на входа, допълни китаристът Тони Рикев.  

Тri O Five е сред най-атрактивните и продуктивни родни формации. Бандата вдигна сериозно летвата на модерния саунд, като се превърна във фактор за клубната сцена. Момчетата обаче нямат никакво намерение да спират. Cамо за две години те участваха в компилациите на “Fashion TV Chill Out Session” и “True Temptation” на "Muratti", издадоха три сингъла с видеа към тях, станаха официални посланици на благотворителната кампания на "M-Tel 1788", а в близките месеци се готвят да представят нов материал, продуциран от чужди лейбъли, обещават и цял двоен албум.
 
Основните качества на музикантите, които им позволяват да покажат качествен пърформанс всеки път, са техните талант и професионализъм. Само преди месец Tri O Five направиха концерт на същото място и зарадваха гостите с много и хубава музика, заредиха ги с добро настроение и ги изпратиха с подаръци - оригинални дискове с изпълнението “Let’s Start Over”.

Tri O Five създават авторска музика, продуцират и ремиксират в джази-грууви-хаус стил. Всяко от парчетата им е уникална смес от семплиране, наслагване на бийтове и риъл тайм ефекти, саксофон, кийборд, китари и вокал в реално време. Неслучайно именно този бенд бе поканен за озвучи партита за Вим Вендерс, кувейтския шейх Бадер, Ева Херцигова и Каролине Шойфеле, "Lux Only" и много други.

Членове на групата са диджей Илко, Майкъл, Десо и Тони.

Илин Гривишки (DJ Илко) - диджей и продуцент повече от десетилетие, един от малкото родни диджеи, изявяващи се и извън страната.

Майкъл Флеминг (aka Lexus) - неговият дълбок соул вокал носи мекотата и истинската душевност на афро-американеците, самият той притежава невероятна способност да поддържа партито колоритно, енергично и фънки всеки път.

Десислав Иванов (Десо) - свири на саксофон и пиано едновременно, като осигурява възможности за импровизация на всички в групата.

Антони Рикев (WahTony) -  един от най-уважаваните китаристи на своето поколение, съвършен професионалист, изявява се на най-престижните събития в страната и чужбина.

Телефон за резервации: 0888 331193

Билети могат да се закупят онлайн на: www.tickets-bg.com; www.ticketplus.bg; www.ticketstream.bg; www.eventim.bg срещу 8 лева

На място в деня на концерта - 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички