Невена Цонева украси Нощта на актьора с визия и репертоар


Невена Цонева украси Нощта на актьора с визия и репертоар

6391

В столичния клуб "The Cotton" стартираха вечерите, посветени на смеха и хумора, които домакините ще организират през целия февруари и март.

В първото издание на “Нощта на актьора”, талантливият комик Краси Радков превзе сцената, за да забавлява до зори гостите в препълненото заведение в Студентски град снощи.

Победителката в първото издание на "Мюзик Айдъл" - Невена Цонева, представи както своите най-известни парчета, така и интригуващи версии на някои от най-големите световни хитове. Между кратките почивки на Краси Радков и Невена Цонева, високият градус на настроението се подържаше от красавиците от балет Магаданс.

Стотици се стекоха в заведението да се запознаят на живо с популярния актьор Краси Радков и да видят някои от най-емблематичните му образи, пресъздавани на телевизионния екран – Бойко Борисов, Гацо Бацов, Цеко Сифоня и др. Над два часа скечове, закачки, импровизации и колоритни музикални изпълнения подари комикът на гостите. Актьорът се появи на сцената в образа на Бате Бойко и взриви публиката с неподражаемия си хумор и характерна поза. За своите следващи превъплъщения шоуменът смени няколко различни визии, залагайки най-вече на своето ненадминато и неподражаемо изражение, спечелило любовта на хиляди фенове. За атмосферата, изпълнена със смях и добро настроение, допринесе и изпълнението на някои от най-големите хитове на Краси Радков, сред които "Жик-Так" и "Автомивка".

Както "MySound.bg" вече писа, поредицата “Нощта на актьора” продължава и на 24 февруари (сряда), когато ще гостува ненадминатият имитатор Виктор Калев. Актьорът ще спретне комедийно шоу, а за музикалното настроение на гостите ще се погрижат Борис Солтарийски и Нели Петкова от Ку-ку бенд, пак в компанията на балет Магаданс.

Отсега можете да резервирате своето място на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg , или на телефон 0888 71 04 71.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички