Галка Малка, пречупена от Виктор Калев


Галка Малка, пречупена от Виктор Калев

6369

Ненадминатият имитатор на родни звезди - Виктор Калев, обещава 100 процента смях и добро настроение в поредното издание на "Нощта на акьора".

Шоуто е в столичния клуб The Cotton от 23.30 ч. утре, 24 февруари.
 
Звездата от "Шоуто на Слави" поема щафетата от от колегата си от телевизионния екран - Краси Радков, който взриви от емоции и смях стотиците гости миналата седмица.

Калев ще пренесе някои от най-популярните си образи в заведението. Сред тях ще видим превъплъщенията на комика в родни политици и звезди от шоубизнеса - Галка Малка, Володя Стоянов, Милко Калайджиев, Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски и др.

Героят на скечовете ще омае и с музикалните си изпълнения, някои от тях в любимия и най-подхождащ му образ - на Лили Иванова. Кольо Фичката, Рънърса, Гугутка Заспалова, Деса Поетеса и др. са само част от уникалните роли, в които Виктор редовно влиза в изявите си на телевизионния екран.

Както "MySound.bg" вече съобщи, ще гостуват още вокалистите на Ку-ку бенд - Нели Петкова и Борис Солтарийски, които ще изпълнят най-големите си хитове, създадени от Евгени Димитров-Маестрото, Годжи, Гъмзата и компания.

Момичетата от балет Магаданс ще подържат висок градуса на настроението до зори.

Можете да резервирате своето място на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg, или на телефон 0888 71 04 71.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички