Дани Хоуелс завърта в Ялта на 20 март


Дани Хоуелс завърта в Ялта на 20 март

5720

След невероятния парти уикенд с Menno de Jong и Хуан Алварез (Juan Alvarez), меломаните  ще се потопят в уникалното, еклектично дийп-секси-фючъристик-тек-фънк-хаус звучене на английския диджей и продуцент Дани Хоуелс (Danny Howells) в столичния клуб "Ялта" на 20 март.

Той е един от малкото диджеи на световната музикална сцена с наистина уникален стил, а страстта, с която пуска, го превърна в един от най-търсените музиканти. Изцяло посветен на музиката, с богат вкус, простиращ се от джаз до рок и поп и всевъзможни ексцентрични звуци, Дани се фокусира върху свои специални тракове, които никой не е използвал преди това, като ги зарежда с модерно звучене и изобилие от енергия.

Компилациите му "Renaissance", "Global Underground Miami" 27 и "Nocturnal Frequencies" се радват на огромен успех, като наскоро "Resident Advisor" обявява "Nocturnal Frequencies" за един от топ 100 най-добри миксове на десетилетието.

Освен диджей, Дани е и утвърден продуцент благодарение на лейбъла си "Dig Deeper", който стартира миналата година и е фокусиран изцяло върху неговите продукции и ремикси. Те печелят подкрепата на диджеи като Ернан Катанео (Hernan Cattaneo), Пит Тонг (Pete Tong), Тимо Маас (Timo Maas) и много други.

Гостът се слави и с ремиксите си. Работил е със звезди като Мадона, Дестини'с Чайлд, Роби Уилямс, Дейвид Моралес и други.
 
Британецът е известен с маратонските си сетове от над 12 часа в световни клубове като "The Ark", "Aria", "Twilo" - ето защо клабърите да се подготвят за едно разтърващо парти със сет, който ще ги накара да танцуват до сутринта.

На 27 март зад пулта ще е Любо Урсини, който за да отпразнува рождения си ден на специалното парти "Blame".

Той ще и съпорт на Дани, а ще спретне и сет за финал на купона.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички