Приключи битката Get Famous по радио Nova


Приключи битката Get Famous по радио Nova

5562

Радио "Nova" - радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура, сложи официален край на диджейската надпревара "Get Famous".

За един месец 240 слушатели изпратиха повече от 280 авторски сета на Your Mix на www.radionova.bg с надеждата именно техният микс да прозвучи в ефира на любимото им радио на 101. FM.

Качествата на качените бяха преслушани и оценени от екипа на радиото. Но големия победител ще изберат слушателите, които ще присъстват на един истински Live DJ Battle между двамата най-добри кандидати.

На 17 март онлайн състезанието се мести съвсем на живо в столичния клуб "Culture Beat". Там пред очите на публиката двамата финалисти и най-впечатляващи претенденти за "Get Famous" ще сблъскат музикалния си талант, стил на миксиране и новаторство, но накрая ще остане само един!

С гласуване на място в заведението ще се реши чий сет ще прозвучи в ефира на радиото и кой ще получи чисто новите професионални диджейски слушалки, които радиото дава като награда за първото място.

А нищо чудно и победителят да се превърне в следващия Джон Дигуид (John Digweed), Давид Гета (David Guetta), Роджър Санчез (Roger Sanchez) или Пит Тонг (Pete Tong), все имена, които звучат в ефира на радио "Nova", а биографията му да стартира с изречението: “Първият му авторски сет прозвучава по радио "Nova" - София...”, изразяват надежда от медията.

Още подробности - на www.radionova.bg.  

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички