D2 записаха парчето И аз мога на Слаш и Мат Соръм


D2  записаха парчето И аз мога на Слаш и Мат Соръм

7260

Слаш (Slash), Мат Соръм (Matt Sorum) от Гънс Eн' Роузис (Guns N’ Roses) и Велвет Риволвър (Velevet Revolver) и китаристът и музикален продуцент Лени Кордола (Lanny Cordola) избраха родните рокаджии D2 за българския вариант на парчето „Hands Together”.

Както "MySound.bg" съобщи, то е създадено с цел набиране на средства за подпомагане на Хаити. Световноизвестните музиканти го даряват на "И Аз мога" в подкрепа на инициативата „Аз-Ти-ХаиТи”. Идеята на звездите е рок банди от различни държави да създадат свои варианти на песента, които впоследствие  ще бъдат издадени в Америка.

Българската версия се казва „И Аз мога" и ще се завърти ексклузивно по радио "Z-Rock" от утре, 19 март.

Мат и Лени са лица на „И Аз мога", посланици на добра воля на фондацията в Америка и ревностни защитници на правата на човека.

Целта на парчето е да продължава да набира средства за четвъртия по големина град в Хаити - Жакмел, който е културна столица на страната.

Средствата ще се набират чрез: есемес на 17 777 с дума Haiti, както и на банкова сметка: "И Аз мога", "Юробанк" "И ЕФ ДЖИ България", IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF

На сайта www.icantoo.eu ще продължават да бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод на хаитянската организация "Haiti Aid Network".
 
Междувременно D2 започват работа по следващият си албум. Те заминават за бившата резиденция на Тодор Живков близо до Кюстендил, където пренесоха цялата си техника и ще запишат новите парчета с екипа от студио "Stain"".

Материълът ще бъде смесен и мастериран в Лос Анджелис, където D2 записаха диска „6” през 2006.
 
От община Кюстендил са заявили желанието си да окажат пълно съдействие на групата по време на престоя им на тяхна територия.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички