Мери Бойс Бенд с нов албум до края на годината


Мери Бойс Бенд с нов албум до края на годината

6388

Мери Бойс Бенд са готови със следващата си песен - "Слънчогледите".

Готов е и видеоклипът към нея. Негов режисьор е Васил Стефанов. "Ще влезе в следващия ни - 4-и пореден албум", поясни фронтдамата Мария Мутафчиева.

В изпълнението естетски се вписват виола, чело и цигулка.

"Отдавна не сме пускали балада за сингъл. Време беше! „Слънчогледите” е много важна песен за мен и момчетата. Работихме над нея повече от година. Оркестрацията направи Андрей Петков (А също и на "Кажи ми" - б.р.). Звукозаписът е дело на Искрен Искренов от студио „Винил”, където всъщност в момента довършваме записите на новия си диск. Снимахме клипа в околностите на София и в къщата в Симеоново, с която са свързани едни от най-хубавите моменти от живота ми през последните четири години. Чувствахме се уютно и топло. Васил Стефанов направи красиви кадри и страхотен клип!", казва вокалистката.

"Метафората за слънчогледите ми хрумна случайно веднъж, когато пътувахме към Бургас. Текстът обаче събра мисли, които не ми дават мира отдавна... Има хора, чиито очи не забелязват красотата! А тя би трябвало да е винаги забележима и предизвикваща възхищение. Всеки човек би трябвало да има сензори да я улавя, да я търси и дори да се стреми към нея, а не да я пренебрегва и омаловажава... И все пак, ако някои хора не виждат красивото, означава ли това, че не виждат и грозните неща?! Тогава кой е по-щастлив?! От друга страна, ако някои омаловажават и подминават красотата, означава ли това, че пренебрегват и любовта?! Не зная как да разговарям с тях... Заради всичко това написах „Слънчогледите”, разсъждава певицата, обяснявайки, че това е лична песен.

Настроението в мелодията сблъсква два типа харакетри - на романтика и на човека от всекидневието.

Дискът ще се нарича "Дългият път към дома" по името на едноименното парче.

"Ще съдържа 10 нови пиеси плюс един ремикс, а ще се появи официално със сигурност до края на годината", издаде за MySound.bg вокалистката.

Тя обясни, че Мери Бойс Бенд са се оттеглили от изяви в клубомете, тъй като "за там се искат много кавъри, а не авторска музика".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички