Маги Джанаварова отнесе 3 от наградите на Фен ТВ


Маги Джанаварова отнесе 3 от наградите на Фен ТВ

6564

Годишната церемония за наградите на "Фен ТВ" в разделите фолклор, поп-фолк и поп музика се проведе под купола на цирк "Балкански" снощи.

Младото попълнение на българската поп музика - Маги Джанаварова, спечели 3 награди (от общо седем номинации) и се превърна в най-награждавания изпълнител на вечерта. Зрителите на телевизията чрез есемеси избраха победителката от "Мюзик Айдъл" 3 да вземе отличията в категориите Дебют, Албум (за Първа стъпка”, на музикалния пазар от "Вирджиния Рекърдс") и Поп хит на дует/група за песента ѝ с Миро –"Светът е мой". За радост на всички свои фенове, Маги излезе на сцената, за да представи и новия си, трети сингъл от албума – "Бягам".

В същата категория, но за поп-фолк стила отличието отнесоха Емануела и Крум заради дуета си "Нищо не знаеш".

Изпълнители на 2009 в категорията за поп станаха Аксиния и Графа, а за поп-фолк - Алисия и Тони Стораро. Певецът на "Диапазон Рекърдс", който направи премиера на новото си парче - "Двете сладурани", си тръгна общо с три статуетки и за пореден път се окичи с престижната титла Певец на годината. Парчето със закачливото заглавие „2-те сладурани” завладя цялата публика още на първо слушане и нямаше зрител, който да не стане на крака и да не аплодира своя любимец.

За "Хит 2009" бяха класирани "Късам ти нервите" (Емануела) и "Три минути до шоу" (Галя, екс-КариZма).

Радостина Паньова и Володя Стоянов бяха удостоени в графата за фолклор, а Румяна Попова получи отличия за "Песен" и "Албум".

Румънката Инна (Inna) триумфира в категорията за световна музика за Хит ("Love") и Изпълнителка, а Изпълнител 2009 стана Pitbull.

На церемонията се изявиха голяма част от най-популярните родни изпълнители в различните жанрове, сред които Графа, Софи Маринова, Тони Стораро, Емануела, Крум, Аксиния и Азис. Домакините от "Фен ТВ" бяха поканили популярни личности да връчват наградите в различните категории – Милен Цветков, световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, светският PR Евгени Минчев и други.

Водещ на наградите беше актрисата Албена Михова, а церемонията премина в стилистиката на зрелищна полицейска акция.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички