Рени омагьосва от ТВ екрана


Рени омагьосва от ТВ екрана

5171

Рени, която вече е част от каталога на "Диапазон Рекърдс", ще зарадва своите  почитатели с видео към парчето „Магия”.

Предпремиерата на клипа е в „Шоуто на Иван и Андрей” по "Нова ТВ" довечера, а от утре - 17 април, събота, ще се завърти и в ефира на "Фен ТВ".

Песента „Магия” излезе в компилацията на "Диапазон Рекърдс" - „Хит изкушение" 3 и повече от 5 месеца се задържа в музикалните класации. Сега обаче Рени реши да подкрепи хита си и с видео. Още първите кадри отвеждат в Старата земя, където се развива действието и по-точно в двореца на красивата царица. Зрителите могат да разгледат двора, покоите и мястото, където тя се забавлява заедно с владетеля на нейното сърце. От близо и далече в двореца са пристигнали мъже и жени, които искат да впечатлят царската двойка.

Някои от тях танцуват изкусително, други – гълтат огън, трети – жонглират невероятно. След целодневните празненства в двореца пристига Черния принц – най-популярният магьосник в Старата земя. Той е единственият, който прави магия за влюбване. След като омагьосва царицата, се преобразява в образа на царя на Старата земя. Дали царицата ще разбере измамата, ще й помогнат ли нейните придворни да освободи своя цар от високата кула? Това ще разберете от видеото към песента „Магия”.
 
Около седем часа продължиха снимките на видеоклипа и то главно през нощта. Идеята е на Рени и на режисьора Николай Нанков. В кадрите поп-фолк певицата е облечена с кристалните рокли на Анелия Петкова. Короната пък е направена собственоръчно от Бони – гримьора, който освен за това видео, работи повече от седем години с Рени за всичките й проекти. Останалите участници от “Нео Продъкъшън”, а в ролята на царя влиза собственикът на модна агенция "ES Line Models" -  Евгени Евтимов.

Начело на екипа, създал визията на изпълнителката, е Чавдар Василев-Чочо от салон “Фетиш”.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички