Американска звезда идва заради китариста на Дийп Зоун - JuraTone


Американска звезда идва заради китариста на Дийп Зоун - JuraTone

6391

Колоритната соул певица Йоланда Грейвс (Yolanda Graves) ще изпълни някои от авторските песни на китариста на Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) - JuraTone.

Събитието е в "Sofia Live Club" от 21 ч. довечера.
 
Музикантът ще отбележи 40-годишна сценична дейност с парти шоу. Под артистичния си псевдоним JuraTone (Джуратоун) Любомир Савов, както е истинското му име, продължава да дава от своя талант, умения и опит, участвайки наравно във всички проекти на своите по-млади колеги в групата, единият от които - Диян, е негов син.

Концертът, озаглавен „ JuraTone след 40”,  събира на една сцена някои от най-популярните български изпълнители като: Васил Петров, Мария Илиева, Искрен Пецов, Петър Салчев, Лейди Би, Криста, Явор (eкс-Гравити Ко.), Shiny Dolls, Краси Гюлмезов, Joanna Dark & DJ Dian Solo.

Съставен е бенд от 14 именити инструменталисти с музикален директор Ангел Заберски, а мултимедийните ефекти са поверени в ръцете на топ дигитални дизайнери.

Композициите,  включително и авторските, са подбрани в стил много близък и любим за JuraTone, и не толкова характерен и познат за публиката от изявите му през последните 10 години с Дийп Зоун.
 
В първата част от събитието са песни от репертоара на Джордж Бенсън (Geоrge Benson), а във втората част ще бъдат представени фънки парчетата на JuraTone в нови лайф аранжименти.

„Причините за реализацията на този проект са няколко. Събирането и музицирането на толкова индивидуални, характерни и известни изпълнители на една сцена само по себе си е експеримент и предизвикателство. А и от първата ми професионална изява до днес са минали 40 години. Приятно слушане и забавление”, покани Любо.

Още за него - на:

http://www.deepzoneproject.com/about/maestro-savov/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички