Секс и рок с Лорд Бишоп в София и Пловдив


Секс и рок с Лорд Бишоп в София и Пловдив

5777

Американската банда Лорд Бишоп (Lord Bishop) ще люлее София и Пловдив.

Сензационните нюйоркчани ще направят концерт първо в "Sofia Live Club" - от 20.00 ч. на 28 април, а на следващия ден е изявата им в пловдивската зала "Олимпиада".

Дейли Нойз Клъб ще подгреят столичани за появата на гостите.

Кралете на секс рока, както наричат музикантите, се събират през 1999, предизвиквайки и най-подготвените за рок-ен-рол сетива със звук, напомнящ едновременно рифовете на Джими Хендрикс, фънка на Джеймс Браун, енергията на Нирвана и хумора на Франк Запа.

Като визия това е едно от най-добрите шоута, които някога ще видите, убеждават организаторите. Фронтмен на триото е Лорд Бишоп, за когото много хора се питат - това ли е новият Джими Хендрикс? Вероятно да - ще решат прибързано някои негови фенове, но в реалност не. Приликите се свеждат до цвета на кожата му и факта, че е китарист/вокалист с уникално присъствие.

Вече утвърден като име из Европа, рокаджията не престава да дамгосва името си на задника на съвременната рок-ен-рол сцена с постоянни турнета. Този двуметров 120-килограмов черен гигант и групата му ще ви изкъртят със специфичната за Ню Йорк Сити комбинация от рок, фънк, пот, соул, сексапил и мощна енергия.

Билети в предварителна продажба за концерта в София се продават в мрежата на Ticketstream.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички