Трите полуфинала в Голямото междучасие 2 започват днес


Трите полуфинала в Голямото междучасие 2 започват днес

9247

Младите изпълнителите в конкурса "Голямото междучасие" 2 ще премерят сили в трите полуфинални концерта на 28, 29 и 30 април.

На 28 април от 19 ч. в Народно читалище “Младост” в ж.к. “Младост” 1 (до Кооперативния пазар) с участието на Мартин и Георги, Велислава Алексиева,ISP & DIVA, ToTo H и Destroyer.

На 29 април от 19 ч. в Дом на културата "Средец" (ул."Кракра" №2) излизат Magi Magic Band, Soulbound, High Definition, юВка, Savage Ravage и Марио Кръстев.

На 30 април от 19 ч. в . Дом на Културата  "Красно село" (бул. "Цар Борис III" № 41) е денят на Reckoning, Megan G, Aground и Dynamica.

Кандидатите за слава в конкурса за най-добра училищна песен "Голямо междучасие" 2, организиран от Столична община, D2 (на снимката) и Гравити Ко (Gravity Co.), вече водят битка за гласове, която ще им осигури участие на големия финал и възможност да грабнат голямата награда.

Основната конкуренция и тази година е между рок и рап изпълнителите. Кои имат повече фенове, ще покаже финалът на гласуването, което ще продължи до 7 май на www.d2band.com

До момента в гласуването водят група Reckoning с парчето „Очите на народа”, Savage Ravage от Испанската гимназия с „Бягайте далеч”, Soul Band от НМУ с ”Някога и ти”, група юВка от СМГ с песента „Алкохолна рапсодия” и Megan G& Blacky с "Откачам" .

Едно от задължителните условия за участие в конкурса беше всички парчета да са на български език. Младите музиканти тази година са заложили освен на текстове свързани с любовта, раздялата, самотата, страха, така и на актуални политически въпроси и бума на социални мрежи като "Фейсбуук"и MySpace: „И ти си популярен, ама само в Myspace!” – казва ТоТо Н.

Участниците в конкурса за най-добра училищна песен "Голямо междучасие" 2 вече ще могат да бъдат чути не само в сайта на музикалното състезание, но и на живо в предстоящите три полуфинални концерта.
.
Водещи на концертите ще бъдат фронтменът на Kееp The Faith – Георги Трифонов и 14-годишният артистичен талант Владимир Солаков.

Победителят в конкурса на голям финален концерт с участието на групите D2 и Гравити Ко. в Лятната естрада на "Борисовата градина" в столицата от 17 часа на 9 май.

В изявата ще вземат участие и изпълнителите на 5-те песни, събрали най–голям вот. Именно от тях D2 и Гравити Ко. ще изберат победителя и най-добрата ученическа песен за 2010.

Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио.

Медийни партньори на събитието са "MAD TV", сп. "Блясък", "Z-Rock", "БГ радио," БНР, VBOX7.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички