Рут на живо! Соул и фънк мания в Sofia Live Club утре


Рут на живо! Соул и фънк мания в Sofia Live Club утре

5245

Соулът и фънкът ще се развихрят на концерта на Рут Колева в Sofia Live Club от 22.00 часа утре, 30 април.

Както MySound.bg своевременно информира, певицата ще представи парчетата от дебютния си албум със звезден бенд и специални гости - Белослава, Димитър Василев-Нуфри и Стефан Вълдобрев.

Към тях се присъединяват - за да подгреят с ню джаз и броукън бийт, още Васил Вутев-Васето (Пиромания) и Чаво (Chavo) (Cotton Records).

Рут обещава на своите фенове както добре познатите парчета „Близо”, „See Me Win” и „Бряг с цвят най-зелен”, така и композиции по текст и музика на Рахел Тодорова, “Sunshine” по музика на Краси Тодоров (D2) и текст на Рут. Очаква се певицата да изпълни за пръв път пред публика няколко нови парчета, разработени съвместно с Петко Дреников-Пеко от Фючър шок (Phuture Shock), както и завладяващата „Bedda Аt Home” на Джил Скот, оригинално преаранжирана от Ънлимитед (Unlimited).

Вокалистката ще се появи с изцяло нова спортно-елегантна визия, за която са се погрижили от бутик "Paradise Garage". Нов елемент в стилистика на изпълнителката е уникалната татуировка-феникс, която преди броени дни се появи на тялото ѝ.
 
На концерта този петък свой щанд ще има и фондация "I Can Too" ("И Аз мога"), чиито инициативи изпълнителката подкрепя от дълго време. Рут посвети и специална песен на фондацията, която ще бъде включена в първия й албум. Дебютът на "Ела с мен" пред публика ще бъде отново на концерта утре.

Билетите в предварителна продажба са в мрежите на ticketsbg.com, eventim.bg, ticketstream.bg и ticketplus.bg с цена 10 лв.

В деня на събитието - 12 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички