Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

AC/DC - Двете страни на славата с второ допълнено издание


AC/DC - Двете страни на славата с второ допълнено издание

6264

Издателство Addix пусна специално допълнено издание на книгата "AC/DC - Двете страни на славата" от Пол Стенинг на литературния пазар у нас.

Първоначалният тираж отдавна е библиографска рядкост.

Новият вариант предлага главите „Животът на старите богове” и „Отново в играта”, ексклузивно написани за издателството и българските рок фенове, които няма да бъдат издавани никъде другаде. Те съдържат интересни факти около записването на последния албум на знаменитите австралийци - "Black Ice", както и за личния живот на членовете от групата по време на тяхното отсъствие от световната сцена.

Двете страни на славата“ е единствената пълна биография на AC/DC. Книгата предлага десетки непубликувани снимки. Тя проследява дългия път на групарите от годините, в които свирят в мизерни дупки, и историята на предшестващите банди, в които участват Малкълм, Ангъс Йънг и Бон Скот, до периода на Брайън Джонсън - преди и с AC/DC.

Във всяка книга има подарък - плакат с култовата фигура на Ангъс.

Това е най-скандалната, най-искрената и най-актуалната биография на една от най-обичаните рок банди на всички времена. От страниците й читателят се запознава с живота на познатите и непознати AC/DC. Написана с много чувство за хумор и неподправена страст към музиката, биографията съдържа последните новини за членовете на бандата и техните приятели, както и истории и случки от живота на групарите, неразказани до сега. Творбата е илюстрирана с множество цветни снимки. Странните обстоятелства около смъртта на Бон Скот през 1980 са разследвани подробно от автора. По темата има шокиращи и неизвестни до днес разкрития.

Двете страни на славата” е израз на уважение и почит към това, което групата е постигнала през годините. Това е първата пълна биография на AC/DC. Тя ни отвежда там, където другите биографии не смеят да пристъпят – в мрачните предградия на Глазгоу, през детството на братята Йънг и проблемното юношество на Бон Скот, до формирането на творческия съюз, на който е посветена тази книга.

Тя е допълнена от интервюта с хората, които са познавали най-добре членовете на групата в миналото и настоящето им. Което пък я прави истински алманах на AC/DC и чудесно допълнение към купищата дискове със знака на светкавицата по рафтовете в домовете ни.

"Двете страни на славата" разглежда и цялостния период на Брайън Джонсън преди и с AC/DC, както и ерата, която направи австралийската група един от световните феномени на рок сцената.

Седнете в креслото си, пуснете си песен по избор и влезте в света на AC/DC. Това е истинският рок. Звукова вълна със силата на цунами.

AC/DC.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички